Wyświetl pojedynczy post
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2017, 09:19
Kilka wniosków po wczorajszym spotkaniu:
1. Kiko Ramirez to odwrotność Kazimierza Moskala. Za Moskala graliśmy dobrze i frajerzyliśmy się w końcówkach, za Kiko gramy słabo i kluczowe gole strzelamy w końcówkach. W Premier League był Fergie Time, w Polsce jest Ramirez Time.
2. 4 kolejka, a my mamy dwa wyjazdowe zwycięstwa. W poprzednim sezonie drugie wyjazdowe zwycięstwo odnieśliśmy w 24 kolejce.
3. Gra była tragiczna, o wiele gorsza niż z Górnikiem i jeśli mamy wygrać derby to trzeba spisać się znacznie lepiej.
4. Wystawianie Brożka to niestety sabotaż. Pawła lubię bardzo, ale nic nie daje drużynie (to samo tyczy się Ondraska). Jak dla mnie powinniśmy porzucić pseudo 4-4-2 i wstawić Halilovica (albo Lloncha). Dzięki temu Brlek będzie grał wyżej i jest szansa, że sobie coś poklepie z Carlitosem.
5. Bartosz jest przekozakiem jeśli chodzi o wchodzenie z ławki. Wciąż sie zastanawiam, czy nadejdzie mecz, gdy zastąpi Boguskiego w pierwszym składzie.
6. Po ponad rocznej przerwie do bramki wrócił Buchalik i o dziwo zachował czyste konto. Biorąc pod uwagę, że Cuesta pewnie wypadnie na 2-3 tygodnie pozostaje mieć nadzieję, żę Michał będzie kontynuował dobrą passę w derbach. Osobiście jednak jestem bardzo sceptyczny i czuje palpitacje serca, przy każdej wrzutce w pole karne.
7. We wtorek mecz pucharowy. W PP Wisła od zawsze gra chujowo, więc ewentualne odpadnięcie niespecjalnie mnie zmartwi. Oczekuję jednak REWOLUCJI w wyjściowym składzie i szansy dla każdego, kto jeszcze jej nie dostał. Można też trochę poeksperymentować z pozycjami. Moja propozycja: Buchalik-Bartkowski, Arsenic, Velez, Pietrzak (on żyje w ogóle?) - Halilovic, Llonch/Laskoś - Bartosz, Wojtkowski, Kostal - Ondrasek/Brożek
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując