|
Był to mecz wołający o pomstę do nieba zgadza się ale liczy się ze są 3 punkty.
Co poniektórzy w zeszłym sezonie jak Kiko przyszedł wynosili go podniebiosa a teraz co niektórzy maja go dosc bo gra jest mało porywająca. Tak zgadzam się w 100% ze tak jest czy jest progres nie wyglada to na to ale nie obwiniał bym za to trenera w wysokiej mierze trochę zawodnicy obniżyli loty. Kolejny mecz w którym Cywka trochę rusza się jak dziecko we mgle mało z niego pożytku. Jeśli chodzi o Boguskiego nie jest on wirtuozem ale zbytnio nie przeszkadza a nawet czasem uda mu się któremuś dupę uratować. Nigdy nie byłem fanem jego talentu ale chyba czas na mała zmianę warty.
Jeśli chodzi o Kiko przyczepie się głównie do braku roszad na pozycjach gdy coś nie wychodzi.
Buchalik zagrał dobre 30 minut w meczu i jakby nie było uratował nam dupę w jednej sytuacji.
Dobrze ze chociaż obrona dzisiaj zagrała solidnie poza Tomkiem.
Paweł niestety to już nie ten zawodnik chyba już wole Zdenka na szpicy bo trochę pobiega poprzeszkadza a i Carlitos wyglada trochę lepiej w grze.
Odniosę się również do waszych opinii na temat Brleka. On jest również pożyteczny z tylu ale zgodzę się ze powinien być częściej pod gra niż Velez.
Problemem jest właśnie to ze on nie ma z kim pograć z przodu bo jeśli popatrzymy na Pawła jak człapie po boisku a Carlitos szuka gry przy skrzydłach.
Już to pisałem dalej uważam ze chyba lepszy byłby z niego skrzydłowy ale nie ja jestem trenerem. Jeżeli Mały gdzieś szuka tej gry to niestety Rafał już nie za bardzo.
Oby mecz we wtorek był próba szansy dla chłopaków z ławki typu Halilowic, Kostal , Wojtkowski i reszta bardzo jestem ciekawy ich walorów piłkarskich.
|