Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2017, 21:53
Polska piłka klubowa to dno. Tak, wiem, nie odkryłem Ameryki.

Dawno nie byłem tak zażenowany.

Przez kolejnych 12 miesięcy będziemy pasjonować się rozgrywkami Ekstraklasy z nadzieją, że uda nam się zagrać w Europie, by na koniec ustąpić miejsca w tabeli Jagielloni czy innej Arce...

Później oglądamy popisy polskich reprezentantów i uświadamiamy sobie w jak czarnej dupie jest nasz klub, skoro nie potrafi pokonać takich leszczy.

Legia - he he hegemon...

Brak słów. Co nam pozostaje... wiara, że mądra polityka tranaferowa, niezły trener i dobra atmosfera w zespole pozwolą nam zająć jedno z miejsc premiowanych awansem do europejskich pucharów (i by wydłużyć i tak już niezwykle długą listę eurow.......i).

Cytat:
Ten tydzień to jeden z najboleśniejszych eurow.......i w historii. Nie w tym sensie że trzy polskie drużyny zostały jakoś mocno zbite. Chodzi o to, że wszystkie były bardzo blisko awansu i walczyły o niego do ostatnich sekund. Niefart w ..... I takie porażki są najbardziej dotkliwe. Nie te, w których rywal jest wyraźnie lepszy i ładuje ci piątkę. Ta świadomość, że sukces był na wyciągnięcie ręki jest druzgocąca. Ja .......ę. Już liczyliśmy punkty w klasyfikacji ligowej UEFA, myśleliśmy o wspinaniu się w rankingach. A tu dupa zbita. Nawet jak Legia awansuje do LE to będzie trochę mało… A i ten awans jest wielce niepewny. biorąc pod uwagę ostatnią formę mistrza Polski. Ech… Była Liga Mistrzów, były rekordowe transfery, reprezentacja wbiła się do światowej czołówki. Wydawało się, że teraz to już będzie z górki. Ale jak zwykle rzeczywistość musiała przy.......ić nam trzonkiem od szpadla, bo by było zbyt różowo. I na .... temu Lechowi teraz taka szeroka kadra, jak nie ma ich w pucharach? Mogło być tak fajnie i się zesrało. Oby się za chwilę nie okazało, że Legia płaci zawodnikom horrendalnie wysokie jak na polskie warunki pieniądze, tylko za granie w ekstraklasie… W....iłem się, idę chlać! :-(
Trafny komentarz. Nie płaczę po porażkach Legii, Arki czy Lecha, ale aż odechciewa się oglądać Lotto Ekstraklasy. Swoją drogą, sponsor tytularny dobrany niemalże idealnie, do tak dupnej ligi lepiej pasowałby chyba tylko Velvet.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 03.08.2017 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując