Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2017, 09:18
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
dzięki wszystkim za ciśnięcie tego tematu- miałem problemy z kontem i tony moich już nieaktualnych szczęśliwie myśli nie mogły się opublikować.
Wydaje mi się, że z całej sprawy TS może wyjść wzmocniony i z lepszą reputacją która nie była i nie jest najsilniejsza.
ja pisał gigant, trochę starszych się uaktywniło, do tego doszli młodsi dobrze wychowani i wszyscy dali radę

Cytat:
Informacje inwestora o "pogróżkach" to świetne marketingowe zagranie z ich punktu widzenia, które mogło wybrzmieć mocniej - to każe się zastanowić kto, dlaczego i po co, bo chyba nie przez przypadek
w mojej ocenie nic tu nie było przez przypadek, jedynie każdy kto w tym uczestniczył miał być może inny cel. Jedni byli/są tylko pionkami zapewne

To miał być w mojej ocenie taki Blitzkrieg gdzie nikt się nie zorientuje o co biega. Ostatni możliwy termin złożenia oferty, TS zaskoczony, niektórzy kibice w euforii+presja na sprzedanie, dziennikarze podkręcający, że to dobry interes, do tego 16mln dla TS (jak nie wezmą tzn ze trzymają się stołkóe i ogólnie jebanie rządzących w mediach) , 80mln na start (przejęcie (40)+długi (20)+inwestycje (20), nic tylko podpisywać, no ale się rypło

PS: ciebie też dawno tu nie widziałem
Ostatnio edytowane przez PvD : 31.07.2017 o godz. 09:20.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując