Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2017, 13:03
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Z perspektywy trybun Brożek fatalnie... Już nawet nie chodzi o jego beznadziejne klepki, podania, straty, reakcje czy cokolwiek, tylko o jego obraze i machanie łapami na każde podanie, nawet jak ktoś mu pod noge i na klatę dał idealną piłę to potem psioczył, mimo swojej straty. (...)
To co napisałeś, tyczy się też Małeckiego. Pasuje idealnie. Rozwalają mnie goście, którzy robią święte krowy z piłkarzy, a potem zdziwienie, że sodówa wali na łeb. Dlaczego, nikt nie ma takich pretensji do Głowy? Przecież Arek też miał jakieś oskarżenia o zwalnianie trenerów, też potrafi opierdzielać innych? Odpowiem: Bo Arek nie ma długiego jęzora i potrafi się zachować. On robi swoje i trzyma jakiś poziom. I nie chodzi mi tu tylko o poziom czysto sportowy. To jest po prostu gość. Niektórzy mu do pięt nie dorastają a kreują się na bóg wie kogo. Włożyłem kij w mrowisko to teraz o meczu. Ja nie uważam, że zagraliśmy beznadziejne zawody i nie istnieliśmy. Potrafiliśmy się postawić na wyjeździe, czego nie można powiedzieć o niektórych meczach u siebie. Jeżeli jednak sytuacja się będzie powtarzać i nie będzie punktów, to trzeba będzie coś zmienić.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując