Wyświetl pojedynczy post
F-A->
Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2017, 15:48
Też byłem w stanie uwierzyć, że chodzi tylko o dostęp do dokumentacji. A teraz wydaje mi się, że wśród tych wszystkich teorii sprawa jest banalniejsza niż nam się wszystkim wydaje i sprawcą całego zamieszania (znowu) jest TeleFonika, która mając wiedzę o klauzuli na ostatnią chwilę znalazła "inwestorów", którzy składając "ofertę" dostali dodatkowe 60 dni na... znalezienie inwestora. Jeśli by się nie udało, to zawsze można powiedzieć, że w audycie coś wyszło i dlatego finalizacja nie doszła do skutku. Świadczyć może o tym początkowy ton oświadczeń TF i próba stawiania SA pod ścianą. Celem było więc 60 dni w nadziei na 24 miliony złotych.
Z całej tej sytuacji można wyciągnąć następujące wnioski:
1. Zarząd pokazał, że ma jaja i zależy mu przede wszystkim na dobru Wisły, za co należą mu się wyrazy podziękowania i szacunku.
2. Przykro patrzeć jak duża część społeczeństwa daje się łatwo omamić wirtualnymi $ i pustymi obietnicami. Choć po ubiegłorocznej sprzedaży odnoszę wrażenie, że sporo osób wyciągnęło właściwe wnioski i rozsądniejszych jest więcej, bo na ugaszenie pożaru wystarczył tydzień.
Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
"A to nie moje są słowa / To legenda ludowa"
Odpowiedz cytując