Garret napisał(a):

A ten prawdziwek?
Ale pomijając indywiduum powyżej, myślę, że jednak przepraszać jest za co. Insynuacji, jakoby nasz zarząd kręcił wałki na Wiśle, było mnóstwo. Jakiś gamoń nawet pisał, że p. Sarapata zaciąga chwilówki u Miśka. 
Czy tak trudno zrozumieć, że to nie tylko są władze klubu, ale także jego kibice i tym ludziom naprawdę na Białej Gwieździe zależy?
A, Panie Miga, jakim chvjem trzeba być, by smarować swoich - ponoć - braci po szalu w jakimś szmatławcu po tym, gdy samemu się dało dupy? Dzisiejszym artykułem nie tylko dobiłeś do dna - Ty je przebiłeś i przepier.doliłeś się do płaszcza Ziemi.
Brak słów.
|
To ja Ci może wyjaśnię to, czego nie jesteś w stanie wyczytać wprost z tego mojego wpisu: chciałbym byś zauważył, iż w zdaniu tym wskazuję na to, iż Wisła w całej tej sytuacji jest jak skrawek materiału, za który ciągną z każdej strony trzy osoby, bo każdy chce wydrzeć dla siebie jak najwięcej. Każdy dba o swój interes i niestety śmiem twierdzić, że dotyczy to też osób sprawujących władzę w TS-ie. Z jednej strony TF, z drugiej TS a z trzeciej szemrany inwestor, to każdy widział. Jak Polska rozdzierana między zaborców…. I nie pieprz mi proszę o tym, że pani Prezes TS, jak i kilka osób stojących za nią, swoją postawą w trakcie tej całej historii, za każdym razem wykazywała się tylko i wyłącznie troską o Wisłę, że wszystkie jej zachowania były w pełni profesjonalne i przekonujące. To nie jest tylko moje zdanie! Niestety.... O TF i Niemcach nie wspominam, bo oni akurat mnie nie obchodzą. Jestem przekonany o tym, iż to nie jest ostatnia taka historia w naszym przypadku i wcześniej czy później znów się pojawią jakieś próby wykupu akcji Wisły i znów na tym forum będzie pełno gadania o intencjach poszczególnych stron, w tym i TS-u. Nigdzie nie popierałem Niemców! Zwracałem uwagę, na to, iż TS nie zawsze postępuje fair wobec umowy zawartej z TF, a wielu tutaj bez względu na to, czy mają jakaś wiedzę czy nie, już wydawało wyroki. Tym wszystkim, brakowało mi dobrego stylu, profesjonalistów za jakich powinien uchodzić TS. W zamian widziałem nerwowe ruchy, błędny wzrok, słyszałem drżący głos na konferencji. Dla mnie Wisła jest wartością największą i nie będę akceptował żadnych i czyichkolwiek działań, które miałyby być czynione ze szkodą dla Wisły. I mam w dooopie to co myślą o mnie takie osoby jak Ty, wolfy, ogryzki i inni... Potrafię docenić wszystko to dobre, co TS i Pani Sarpata uczynili dla Wisły, ale na ich działania patrzę tak samo krytycznie jak patrzyłbym na działania każdej innej instytucji, czy organizacji, czy osoby, która będzie zarządzać Wisłą.