Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2017, 10:47
Trzeba też jasno rozgraniczyć pajaców od normalnych, bo jednak większość chętnych na bogatego inwestora nie wyobrażało sobie sytuacji, żeby od razu coś podpisywać. Sprawdzić trzeba było dokładnie. Wyszła lipa i nie ma po czym płakać, bo TS pokazał, że świetnie sobie radzi.

Szkoda mimo wszystko pochopnego wypowiedzenia upoważnienia TFK, bo podejrzewam, że ono wygasało w jakimś bliskim terminie. Szkoda kasy TSu, bo jeżeli to było 0,5 miliona to jednak spora kwota. Chyba, że strony uradziły jakiś kompromis, w końcu Pani Prezes spotykała się z 'bossem', więc może skończyło się bez większych konsekwencji? Ktoś coś wie? ;P

Co do tego całego Fana4104820394820 to już po jego wcześniejszych postach można było zobaczyć, że koleś bełkocze i jest ostro cięty na TS. Bardzo dobrze, że został zdemaskowany, bo pewnie już nie będzie miał tupetu, żeby siać tu brednie (jeśli nie dostał w między czasie bananem w łeb).

Co do tego calego Janka to info przekazuje często ciekawe, ale zawsze trzeba brać poprawkę, że ktoś może go w błąd wprowadzać, to tylko człowiek. Trzeba po prostu patrzeć przez palce, raczej jako możliwą ciekawostkę, a nie fakt objawiony, z lekkim dystansem i tyle. Wiadomo temat był bardzo poważny, więc tutaj było o to ciężko. Ja osobiście nie mam twittera, więc jeśli go czytywałem to tu na forum.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 29.07.2017 o godz. 10:49.
Odpowiedz cytując