Pozwolę sobie wkleić mój post sprzed kilku dni. Chciałem też szczerze podziękować wszystkim, którzy zachowali zdrowy rozsądek. Na szczęście większość tego forum ma łeb na karku. Reszta bardzo chce być omnibusami, a są zwykłymi gimbusami.
Revolver napisał(a):

Każdemu debilowi, który ma za złe TS-owi, że nie rzucił się od razu do podpisywania byle dokumentu radzę, żeby mocno pier*olnął swoim pustym łbem o ścianę. Naprawdę jesteście tak durni, że mglista wizja niemieckich milionów i kilku transferów przysłania Wam robotę, którą TS robi, żeby klub wyszedł na prostą?
Po pierwszej konferencji TS-u, na której oglądaliśmy Dunina, milczącego Dukata i permanentnie wku*wionego na świat Szymańskiego, byłem mocno sceptyczny, ale okazało się, że z czasem Wisła zyskała zarząd, który w końcu daje poczucie stabilizacji i optymizmu na przyszłość. I właśnie dlatego, że zarząd po raz kolejny zachowuje się profesjonalnie - w ich ruchach widzimy ostrożność. Zdenerwowanie P.Marzeny wynikało nie tyle z wizji utraty stołka (jak to niektórzy twierdzą), co raczej z faktu, że oferta mocno ich zaskoczyła, a jej treść jest bardzo niejasna. Nie zdziwiłbym się też, gdyby były jakieś naciski ze strony TF wobec TS-u, bo obecna TF to banda ludzi, którzy 60% z potencjalnych 40 baniek nie przepuszczą. Nawet kosztem Wisły.
Niektórym na tym forum wystarczy hasło "transfery" i już mają w dupie całą resztę. Naprawdę są ważniejsze rzeczy, np. STABILIZACJA.
|