raindog napisał(a):

Przeglądałem teraz jego posty i widać, że gość mocno cięty na TS, ale jednocześnie święcie przekonany, że taka zmiana byłaby dobra dla Wisły. Po prostu nie jest zdolny do spostrzeżenia, że TS robi naprawdę dobrą robotę. A przede wszystkim im się chce. Mamy niezłą ekipę, która stanowi pewnego rodzaju rodzinę. Że Hiszpanie? Mam wrażenie, że taki Kiko jest 100 razy bardziej związany z klubem niż dajmy na to Maciek Sadlok (dla którego mimo wszystko szacunek za poziom gry). Kto wie, czy jeden z naszych nowych Hiszpańskich nabytków nie będzie grał tu jeszcze 10 lat. Mi osobiście marzy się, żeby co najmniej tyle pracował tu Kiko, bo to świadczyłoby o tym, ze są również wyniki.
Przytoczony tutaj post WisłaFan123 sprzed 2-3 miesięcy, może świadczyć o tym, że to była wcześniej zaplanowana akcja, a nie pełen spontan. Chociaż mówimy tu o czasie, gdy JL chyba jeszcze nawet nie był właścicielem tej meblarki. Czy już wtedy WislaFan123 kombinował coś z Norbertem, czy raczej szukał ogólnie potencjalnego inwestora?
|
W każdym jego poście tutaj były wrzuty na TS, wszędzie pisał jak to jest chujowo , TS kradnie , wyśmiewal sprowadzenie Kiko itd. Ale chłop musiał się w....iac widząc że Wisła pod żądami TS idzie w dobrym kierunku.