|
No nareszcie powiem szczerze ze nie nadążałem tych wszystkich postów czytać bo było ich poprószy setki. Najważniejsze ze Wkoncu Wisła jest tam gdzie powinna być. Cieszy mnie sytuacja gdzie wszystkie sekcje spokojnie mogą zacząć współpracować ile to już było akcji piłkarzy z kszykarkami.
Mam nadzieje ze się właściciel już nie zmieni a u władzy będą osoby kompetentne kochający Wiśle Kraków jako całość i bezgranicznie jej oddane. Oby takie osoby jak Pani Prezes albo Damian Dukat będą tam gdzie będzie trzeba i zadbają by Wiśle nic się nie stało.
Można przecież kochać i zarazem robić biznes to co przez ostatni rok zrobił zarząd wszyscy powinnismy na kolanach do Czestochowy pójść i podziękować.
Ostatnie dni były bardzo stresujące i zarazem nerwowe ale już teraz pod władza TS-u bez ingerencji TFK będzie zarządowi łatwiej to wszystko poukładać i odbudować wielka Wisle.
A ci którym przeskadza TS i przez całe życie będą wypominać błędy przeszłości nawet nie ma co podawać ręki bo nie potrafią docenić tego gdzie byliśmy, gdzie teraz jesteśmy i jestem przekonany ze po tych ciężkich czasach będziemy na szczycie.
Pozdro i żebyśmy zostali po najbliższej kolejce jedyna drużyna z kompletem punktów! JJJBG
|