Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2017, 15:12
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
a za co niby ktos ma ja przepraszac , jest niedowalona , ona i ta nowa tlumaczka- ktora jest jeszcze bardziej niedowalona , do Juszczyka nie maja startu i chyba 99% ludzi tak mysli ...
Juszczyk był dobry nim nie zaczął wdawać się w pyskówki na twetach. Tak nie powinien zachowywać się Rzecznik Prasowy, bo bezpośrednio uderzał tym w wizerunek Wisły. Jego początki na stanowisku rzecznika też nie były kolorowe. Dajmy czas nowej Rzecznik na wyrobienie się.

czaro napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że na forum wiślackim takich tekstów rzucać nie wypada. Trochę kultury. A kibicowi przystoi jednak trochę więcej szacunku do ludzi, którzy pracują dla dobra jego klubu. Nie znam nikogo z TS, ani osób im bliskich. Jakich grzechów i błędów by jednak nie popełnili, działają na korzyść Wisły, której Ty kibicujesz. Zwłaszcza dziś, zwłaszcza w zaistniałej sytuacji należy się jednak "dziękuję za pracę", a nie obrażanie.
Może liczy, że obrażając pracownika Wisły dostanie "banita" wszak "Senior Member" mógł mu się znudzić
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując