|
Nieciekawie wyglada ta sytuacja z "super wielkim sponsorem". Ale jedno widać napewno trochę TF już się zaczyna gubić w tym wszystkim zbyt dużo tych oświadczeń każde kolejne dementuje poprzednie. Czyżby zaczęli jednak bać się ze jednak nie jest kolorowo jak to wyglądało w piątek?! Ktoś tu gra napewno w dziwna grę.
Szkoda za jedna strona cierpi która jest TS który robi co może a i tak i wieje piachem po oczach. Nie zdziwiłbym się jakby TF gowno robiło w sprawie weryfikacji i zrzuca cały balast na TS. A może nic nie znajda i nastąpi coś na co TF czeka czyli zbycie akcji.
Oby skończyło się to szybko i z jak najlepszym możliwym wyjściem dla Wisły. Bo ciężko jest przezywać w przeciągu rok kolejny raz taka karuzele własnościową.
A najdziwniejsze jest to ze jednak Niemcy wogole nic nie robią w sprawie przejęcia. Jestem laikiem w tego typu sprawach ale wydaje mi się ze jak ktoś próbuje robić wielomilionowa inwestycje powinien bardziej się postarać jeśli mu tak naprawdę zależy. Takie zmęczy jak stosowne dokumenty typu gwarancje bankowe itp powinny być dostarczane w jak najkrótszym czasie aby zrobić to z rozmachem i szybko bo jak ktoś tu napisał ze nawet chcą zrobić jeszcze szybkie zakupy zawodników. Jakoś nie przekonuje mnie ich podejście jako wiarygodnych inwestorów. Tak naprawdę nic się nie dzieje a już prawie tydzień mija a kontaktu jak nie było tak nie ma. A te przekładanie wizyt już brzmi nieciekawie.
Ostatnio edytowane przez JarooP : 27.07.2017 o godz. 10:20.
|