Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2017, 18:06
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Asketchup - chcesz to udowodnić to udowodnij.

Wrzuć w którym Dukat napisal/powiedzial do kibiców/opinii pubkicznej "spokojnie pan Meresinski to poważny inwestor b,ędzie dobrze, czekają nas wielomilionowe inwestycje ". Bo to że wydawał mu się normalny w momencie rozmów jest czymś innym niż bronienie go i wystawianie laurki jak robił to Janeczek.

Co do drugiej części posta: to masz rację. Nie wierzę w to żemała firma z Niemiec da 10x za Wisłę co za Śląsk czy Lechię dawali inni.

Dlatego wylewamm pomyje. Podobnie jak wielu innych kibiców i dziennikarzy, zadajemy wiele pytań, wątpliwości, nie spójności...

Teraz mi powiedz czemu ta firma nie reaguje? Opluwamy ja zewszad a ona nie ma czasu żeby wrzucić choćby 10 zdaniowe oswiadczenie na swoja stronę? O zwołaniu konferencji nie wspominając.

Nie mają rzecznika prasowego? ....a nawet osoby ktora by im profil na fb prowadzila?

To mój znajomy (prowadzacy mały biznes) jak dostał jeden nie słuszny komentarz na allegro to przez godzinę pisal elaborat dbając o dobre imię. A oni to mają w dupie?
To z Dukatem to chyba nie do mnie.

Wisła jest medialnym klubem. Jeśli Jorg jest rzeczywiście specjalistą od wyciągania z tarapatów, to zakładam możliwość, że jest ode mnie sprytniejszy i ma jakiś plan. Jeśli rzeczywiście wejdzie z taką kasą, to naprawdę nie widzi mi się, żeby jego intencje były złe.

Czemu ta firma nie reaguje? Może ma gdzieś ludzi, którzy wydają bezpodstawne opinie, a sami nie mają nic do gadania?
Odpowiedz cytując