Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2017, 15:05
no one napisał(a):Wyświetl post
Ogryzek Ty z tymi swoimi "biznesowymi" próbami obejścia wszystkiego to jak Meresiński jesteś taki sam krętacz
Zluzuj gościu bo pitolisz (bez urazy).
Meresiński to był krętacz na karuzelach VAT. A to potrafi (jeśli chce byle chłopek roztropek z pomocą kilku słupów...)
(Sam pewnie był tylko trybikiem bo za głupi)

Jeśli pracowałeś kiedyś w finansach dużych poważnych firm (szczególnie z kapitałem zagranicznym i miałeś dostęp do umów) to takie umowy są na porządku dziennym. Uwierz. Nad takimi umowami siedzą najlepsi prawnicy z poważnych kancelarii za grubą kasę.

Wszak co nie zabronione jest dozwolone w obrocie gospodarczym. Chyba wciąż istnieje wolność gospodarcza?

btw
Ja przedstawiłem tylko pomysły jak ratować Wisłę z rąk przekrętasów. Nie mówię że to jedyne, czy najlepsze rozwiązanie. Wolę Wisłę jako część TS niż ukraińskiej mafii.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.07.2017 o godz. 15:08.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując