wiślak 86 napisał(a):

Turbina do regeneracji w Clio II 2002 rocznik
Ktoś coś wie? da się naprawić? Opłacalne? Kogoś polecacie?
|
Swego czasu regenerowałem turbinę do AUDI A4. Było to w okolicach giełdy warzywnej na rybitwach. Pierwsza, lub druga uliczka w lewo się skręca jak się jest na wysokości wjazdu na giełdę. Gościa niestety nie pamiętam, ale wiem że tam specjalizują się w regeneracji turbin.
ulTraS napisał(a):

|
Pany, jestem na etapie poszukiwania auta dla siebie do 30k, i wybór padł miedzy AF159 SW 1.9, a BMW e90/91 2.0. Miał ktoś do czynienia z wyżej wymienionymi brykami?
|
Ja mam obecnie do czynienia z Fiatem Bravo 1.9 (120 koni Multijet). Ogólnie super auto. Silnik wzorowo pracuje. W mieście spala około 7 - 8 litrów w zależności od stylu jazdy. Przyśpieszenie jak na tą masę, jak dla mnie wystarczające. Generalnie prowadzenie jest naprawdę bardzo dobre. Audio, funkcja city i innych fajnych dodatków też jest, które w Alfie na pewno też są

Do tej pory zawsze jeździłem niemcami, ale powiem Ci że oczywiście jak dla mnie, to włoskie dużo bardziej mi przypadają do gusty. Przede wszystkim zajebiste wnętrze i nie są tak zajeżdżone jak niemieckie.