|
jeszcze 20 godzin temu najwieksi oldskulowi TS fani byli umiarkowanymi optymistami w kontekscie przejecia. Jakies zdjecie umowy, ktore moglo byc zphotoshopowane/zfabrykowane i brak odezwy ze strony potencjalnego nabywcy doprowadzil do tego, ze pomimo pewnosci ze strony TF (ktorzy nie tylko pewnie ogarneli cala sprawe i znaja potencjalnego nabywce juz od tygodni/miesiecy) teraz traktujecie to przejecie jako zlo najwieksze i wal i koniec Wisly. A TF pomimo dwoch oswiadczen w ktorych deklaruje, ze przeswietli inwestora bedac pomnym poprzednich klesl, chce jednak zniszczyc nasza Wisle!.
Typiarstwo placi 40 milionow, zeby zrujnowac nasz klub. Kto wie, moze Cupial sie zakochal od nowa i chce wielka Wisle w LM (po tym jak sie na Legie napatrzal w tv i zobaczyl, ze sie da) tylko mu troche wstyd wiec przez slupa ogarnia?
Spokojnie, bo ja jestem pewien, ze albo nie bedzie przejecia albo bedzie i jak ktos laduje tyle kasy to nie chce raczej projektu zdemolowac. A to, ze sie nie odzywaja? A moga. Moga tez wejsc z pier...nieciem i nagle wszyscy sie zakochaja bo nakupia talentow i zaczna budowac szkolke. Cierpliwosci. Nie chce mi sie wierzyc, ze da sie cos takiego zrobic jak rok temu jeszcze raz...
|