Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2017, 17:11
W końcu przeczytałem mniej więcej te pińćset stron z ostatnich kilku dni. Kilka spraw:

1. Jeśliby Niemcy w jednej racie wyłożyli 40mln, a na forum dalej by pisano o spiskach, że to spółka, która chce zniszczyć Wisłę... Ktoś musiałby jej mocno nienawidzić, bardzo mocno. Może są wizjonerami i z ich kalkulacji jednoznacznie wynika, że kwota zainwestowana szybko się zwróci?

2. Konferencja wypadła słabo, moje zaufanie do TSu spadło Na razie tylko jedna strona zabrała głos. Poczekajmy na rozwój wypadków. Co do Pani Prezes, to niektórzy pisali tutaj, że nigdy nas nie okłamała. Mnie się jednak coś przypomina, że mówiła o braku zaległości, które jednak były.

3. Przypierdalanie się do Janka to jest buldupienie najwyższych lotów... 'skąd takie info?', 'haha, kim on jest. 1/923 jego informacji się nie sprawdza- nie jest wiarygodny'. Zobaczymy czy przyjedzie właściciel Stechert Gruppe. Jeśli tak, to kolejny punkt dla niego.

4. Porównywanie JM z 250tyś do 40mln Stechert... Opamiętajcie się.

Nie trzymam żadnej ze stron, obie wyglądają podejrzanie. Z jednej strony wydaje się, że TS trzyma się ciepłych posad, a z drugiej wiarygodność Stechert nie została jeszcze potwierdzona.
Odpowiedz cytując