Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 11.2002
Skąd: Z rekawa

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#3448
Stary 25.07.2017, 16:21
Zobaczcie sobie wogole na samym dole tego dokumentu, jest adres domeny (http://www.alliance-gsa.com/) ktory przekierowuje na strone tej ukrainskiej misji dyplomatycznej (ktory tez w sumie wyglada jakby byla zrobiona na praktykach).
Najlepsze jest to, ze przeszukujac te strone nie ma totalnie wzmianki o gosciu ktory sie nazywa Bernatzky.

Kolezka pochodzi z Niemiec, prowadzi firme a jego profil na stronie Xing.de (to taki niemiecki LinkedIn - kazdy w szanujacy sie Niemiec ma na tym profil) wyglada jak fejk.
https://www.xing.com/profile/Norbert_Bernatzky

Update: Wlasnie cos zauwazylem: czujecie to? Kolezka na niemieckiej stronie dla profesjonalistow ma w nazwie swojej pozycji PO POLSKU napisane "wlasciciel firmy". Dobrze ze sobie ....a nie napisal "Szlachta nie pracuje".
Dodatkowo, gosc ma 9 kontaktow na tej stronie, ja pracuje w Niemczech mniej niz dwa lata a mam ponad 40 zawodowych kontaktow.

Ten gosc to jest jakas po.......ka - smierdzi jak Meresinski2


Smierdzi to w ch****j.

Absolutnie w 100% - na podstawie researchu ktory zrobilem na przerwie na kawe - popieram TS w ich nieufnosci i uwazam, ze w zadnym wypadku z tym czlowiekiem nie powinnismy robic interesow.
Ostatnio edytowane przez As : 25.07.2017 o godz. 16:34.
Odpowiedz cytując