Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

buahaha przecież wiekszośc forum, którzy przez choć chwile brali te oferte na powaznie to naprawde zasluguja na bana (nie myslalem ze kiedys to napisze)
nie wiem czy jest sens pisać bo moje istotne posty giną w zalewie gównianego spamu z pod znaku wishful thinking , ale uwaga:
większość fanów "dealu" jako uwiarygodnienie podaje że niepoważna firma nie przelewałaby 40 milionów
to ja ie pytam : WIDZIAŁ KTOŚ TE 40mln ? PRZYSZEDŁ PRZELEW, JAKIEŚ NOTARIALNE POŚWIADCZENIE WOLI ITP ?
obiecać to ja mogę nawet 400baniek , jestem wiarygodny ?
|
notarialne Ci wystarczy? Ja bym doniósł jeszcze od dzielnicowego i proboszcza! masz 400 baniek, to jedź jutro do TS-u i złóż propozycję w takiej samej formie jak koleś z Niemiec. Czekam. Później zobaczymy co Prezes powie na konferencji, jak Cię zweryfikują, i co dalej zrobisz jak już będziesz miał okazję wypowiedzieć się open, ze to Twoja oferta i ją podtrzymujesz. Twój ruch!
Dla mnie ta oferta mogła być złożona nawet na papierze toaletowym! Została złożona, ktoś jest pewny że poprawnie i należy ją terasz prześwietlić a nie pier...olić, że jest niewiarygodna i że to przekręt. Jak przekręt to odrzucić, jak wiarygodna to czekać na potwierdzenie wpływu kasy na konto! I tyle!