Wyświetl pojedynczy post
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2017, 10:10
No tak jestem germanofilem, zdrajcą i dzieckiem amber gold
Przez 8 lat byłem moherem, rasistą i oszołomem, to nowe tytuły są nawet ciekawsze (bez napinki)

Jest potwierdzenie TF że wpłynęła oferta, oferta na 40 mln, że 40 % dostaje TS w jednej racie. - > FAKT

Czy to jest zła informacja czy dobra? Czy TS dostanie 16 mln dywidendy za ratowanie SA.
Mało? Dużo?

Konfrontacja.
Chodzi mi o to czy potencjalna konfrontacja TS z TF/Niemcami jest potrzebna? Czy przyniesie Nam KORZYŚĆ?
Czy część kibiców nie uzna że TS patrzy tylko na siebie a nie widzi szerszej perspektywy gdy pójdzie na wojnę sądowo/medialno. Media nas zjedzą, jakkolwiek tutaj nie napiszemy.
A co jeśli na końcu TF wygra w sądzie? To SKWK ogłosi bojkot tego samego dnia?

Mam nadzieję że zdrowy rozsądek zwycięży.
Na miejscu TS zrobiłbym wszystko aby deal zabezpieczył WISŁĘ, prawo pierwokupu dla TS i najlepiej jedną osobę w zarządzie.

Jak chcemy się przerzucać argumentami kto jest dobry a kto jest prawdziwym patriotą a kto wiedział o JM a kto myśli logicznie to taka rozmowa jest prowadzona na poziomie jak w sejmie albo na marszu KOD-u.

Jako germanofil, zdrajca i dzieckio amber gold pragnę aby WISŁA (TS i SA) były na szczycie sportowym i organizacyjnym. Co Sobie i WAM życzę.
Odpowiedz cytując