Smyrgu napisał(a):

|
Jestem zdania, że właśnie to nie jest detal a podstawa, i fakt,że to nie było podane do szerokiej wiadomosci teraz ma swoje konsekwencje...Dotąd wszyscy myśleli że klub jets w rekach TS...a okazuje się że NIE i o to mi chodzi mówiąc że to jest nie fair...
|
Ze swojego punktu widzenia dla mnie to jest akurat zrozumiałe. Fakt czy był czy nie w rękach TS, tj jedna z najwrażliwszych części kontraktu, podobnie pewnie jak kilka innych. Innymi słowy nie wyobrażam sobie, żeby takie zapisy miały być upubliczniane lub publikowane. Tak się po prostu nie robi. Pewne rzeczy rozstrzygają się za zamkniętymi drzwiami gabinetów. W sporcie, polityce i biznesie. Chociażby dla dobra samego podmiotu oraz przyszłych konsekwencji lub profitów.
Cytat:
|
"za pieć dwunasta" została złożona oferta czyli dokonany ruch który umozliwia działanie...nie wiemy od kiedy i jakie toczone sa/były rozmowy...a oferta ktora została złożona potwierdza tylko jeden fakt,że partnerzy wcześniej się nie dogadali i stąd takie ruchy...
|
Potwierdza? a może nie? A może tylko TF z Niemcami rozmawiała bez wiedzy TS (przynajmniej oficjalnej). Możemy jedynie spekulować. Ale z pewnością nie traktowałbym tego jako pewnik w jedną lub drugą stronę.
Cytat:
|
P.S. Dla mnei działania TS przez ostanie miesiace potwierdziły,że dobrze działaja jak na swoje mozliwosci ale po dwudziestu kilku latach znowu dochodzi do dylematu oddać Wisłe komuś innemu czy nie ? Jak TF przejmowala Wisłe to nieliczni wiedzieli kto to i co to...jest tylko jedna zasadnicza roznica wtedy nie było w grze takich pieniedzy a one potrafia namieszać...
|
W piłce przed tym dylematem nigdy nie uciekniesz. Jednak przyznamy obaj, że nie da się zakwestionować progresu w ostatnich miesięcy i Ci ludzie udowodnili chyba wystarczająco, że nie myślą tylko o czubku własnego nosa.