Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2017, 10:17
Ja jestem względnie spokojny (jeżeli w ogóle można mówić o spokoju przy zmianie właściciela ukochanego klubu), skoro jest postawiony warunek, że Niemcy mają zapłacić w jednej racie 40 milionów.

Nie ma możliwości, aby ktoś po zapłacie gotówką 40 baniek od razu wyciągnął z Wisły większy hajs. Po prostu jest to nie do przeprowadzenia.

Jeżeli ktoś zapłaci w jednej racie 40 melonów to oznacza, że ma plany odnośnie Wisły. I na pewno te plany nie obejmują spuszczenia nas do 4 ligi. Dużo logiczniejsza jest snuta przez Migę wersja o powrocie na szczyt. Czas pokaże, ja jestem umiarkowanym optymistą. Jeżeli faktycznie Niemcy okażą się poważnym inwestorem to mam nadzieję, że TS nie będzie próbował przeprowadzać jakichś chorych akcji, żeby utrzymać klub w swoich łapach. Cenię ich wysiłek oraz dobrą pracę, ale nie są w stanie zastąpić bogatego inwestora. Cupiał był jaki był, ale wystarczy popatrzeć jaki Wisła zrobiła skok wizerunkowy w całej Polsce (jak również w pewnym stopniu w Europie) i zaglądnąć do gabloty z trofeami, żeby zrozumieć, że głupotą byłoby wybrzydzać, jeśli jest szansa powtórzyć podobne sukcesy.

Ja osobiście trzymam kciuki za wersję Migi. Bardzo, bardzo mocno. Najwyżej się grubo rozczaruję. Tak wolę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.07.2017 o godz. 10:34.
Odpowiedz cytując