pomeran napisał(a):

Nie wiem na czym opierasz swój optymizm WisłaFan123 ale gratuluję dobrego samopoczucia. Na razie to wszystko są informacje red. Migi, który jak sam powiedział - uzyskał je od pełnomocnika. Faktycznie... niesamowite, że brzmią one optymistycznie.
Niech zostanie jak jest. Nikomu nie będzie zależeć na Wiśle bardziej niż TS-owi. Jak było jasne, że Cupiał pozbywa się Wisły nie za bardzo podobała mi się opcja z TS bo było jednak sporo obaw.. ale należą się im gratulację i słowa uznania za to co zrobili przez ten ostatni rok. A nade wszystko zasługują na wsparcie i zaufanie. Wole biednie ale stabilnie. Przynajmniej mam pewność, iż ludzie w klubie będą walczyć ze wszystkich sił o jego dobro i nie uciekną przy pierwszych problemach.
|
A skąd wiesz co TS zrobił? Masz wgląd w dokumenty finansowe? Bo to jest ostatecznym wykładnikiem. Nie można TS odmówić chęci czy zaangazowania, ale robili świetny PR, dużo lepszy niż faktycznie to wyglądało wewnątrz.
Za ostatni okres TF, było mniej sponsorów, ale oni płacili dużo więcej niż obecni tj per świadczenie. To poszedł TS na ilość, wygląda to z zewnątrz lepiej, ale w praktyce łączne kwoty są podobne.