Wyświetl pojedynczy post
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2017, 21:17
nesta napisał(a):Wyświetl post
Janekx napisał, że byłoby bardzo dobrze jakby udało się przejąć klub do 15 sierpnia, bo może wtedy zdążą przeprowadzić pewien transfer. Jego zdaniem totalnie zupełnie inna półka niż do tej pory i to byłby hit. Nowe nazwisko.

Ja mam nadzieję, że jeśli Ci ludzie okażą się poważni to TS postara się jak najsłynniej przekazać klub, bez robienia problemow, dla dobra Wisły.
Wszyscy by chcieli wielkiej Wisły. Czasami wielkość nie idzie w parze z pieniędzmi. Niestety w przypadku klubu piłkarskiego kasa jest bardzo ważna. Jedynie co takie kluby jak Wisła mogą zrobić żeby się utrzymać na powierzchni to albo oddać się w ręce możnego właściciela albo szkolić młodzież a później ja sprzedawać. W polskiej piłce nożnej nie ma pieniędzy. Nie jesteśmy w Holandii Portugalii czy tez Belgii nie wspominam o najlepszych ligach bo nie ma sensu. Niestety pieniądze jakie są w polskiej piłce to są drobne w porównaniu do innych klubów dlatego jeśli ktoś poważny z pieniędzmi chce przejąc Wisłę i wpakować trochę pieniędzy nie powinniśmy być przeciwni ale jeszcze raz powtarzam ktoś poważny z pieniędzmi.
Odpowiedz cytując