Wyświetl pojedynczy post
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2017, 14:28
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam większość tych postów to mam ochote sobie przyznać autobana zeby nie marnować do reszty urlopu...

nie wiem jak duże trzeba mieć pokłady dobrej woli, naiwności i hmm wyobraźni , żeby dopatrywac się w działaniach TF jakiegokolwiek pozytywu

jesli to jest element gry , a wszystko na to wskazuje, to jasnym jest że zostało to zaplanowane rok temu , zbieżność dat , i terminów nie może byc przypadkowa JM był pierwszym aktem, a teraz mamy drugi

pytania tylko czy "cupiał" (cudzysłów specjalnie bo nie chodzi mi o personifikacje tylko pewien symbol środowiska) po prostu rozegrał TSem

no cóż pożyjemy zobaczymy

najbardziej kuriozalny to jest felieton tego starego ubeka wklejany powyżej , aczkolwiek tez może to dać do myślenia
To znaczy ze wg kolegi ktoś rok temu przewidział ze Meresinski będzie musiał oddać zadłużony klub Ts-owi, ten sam Ts wyprowadzi klub na jaką taką prostą. Prezesem zostanie pani Marzena a dyrektorem sportowym Junco który de facto sprowadzi dość dobrych grajków jak na warunki polskie. Wtedy to ta tajemnicza osoba wykalkulowała sobie ze przed 23 lipca wystawi następny tajemniczy podmiot który rozwali już Wisłę zupełnie. Gratuluje wyobraźni.
Odpowiedz cytując