Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2017, 09:27
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Nie znam się, ale nie wierzę, żeby było dozwolone skonstruowanie takiej umowy, która nie daje możliwości odrzucenia oferty w przypadku uzasadnionych podejrzeń/udowodnienia, że kontrahent jest niewiarygodny i istnieje zagrożenie działania na szkodę.
oczywiscie ze nie ma.

p.s. ale założmy ze takie cos by się pojawiło. Na czym polega weryfikacja "podejrzeń" czyli poszlak? Kto miałby byc specjalista od takiej weryfikacji ? ile czasu trwałą by "weryfikacja". Czym są uzasadnione podejrzenia?

P.s.2 Jedna z wersji (ta wersja dla mnie jest najbardziej wiarygodna) mówi o tym ze to grupa kapitałowa za która stoi poważna osoba. A wy juz tutaj rozkminiacie kto w Stechert krzesła składa i jaki przyłącza wody mają pralki. Nie ma informacji oficjalnej kto złożył ofertę, jak będzie - wtedy pytania bedą zasadne.

Nie wiem jak wygladają zapisy umowy (to ze 60/40 to wiadomka, to ze TF jest stroną w sprzedazy rowniez)
ale wyddaje mi sie ze to moze byc zapis w stylu : klazula wykupu.
Aktywujesz ją składając ofertę o wartości wymaganej w umowie, i jesli spelnisz wymogi zwiazania z ofertą to stajesz sie włascicielem klubu.

Zarząd milczy bo jest weekend i są zaskoczeni.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.07.2017 o godz. 09:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując