Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2017, 09:20
Powiedzcie mi jedno. Umowa jest tak skonstruowana, że ktokolwiek daje 40 mln to od strzała dostaje klub No chyba nie. Ja to rozumiem tak, że jak ktoś złoży ofertę powyżej takiej kwoty do 23 lipca to wtedy do akcji wchodzi TF i to oni przechodza do rozmow, oni dostaja ta kase, oni podejmują decyzje czy sprzedać akcje czy nie. Ja to tak widzę. Wiec teraz wszystko w rękach TF. TS zostało zablokowane bo kwota padła i do negocjacji z potencjalnym kupnem siada TF.
Kwestia tego, że oferta padła właśnie powyżej tej kwoty i na styk w terminie: ja to widzę tak, że Niemcy musieli od dłuższego czasu gadać z TF(albo co bardziej prawdopodobne, sam Cupial szukał kupca w Niemczech i w końcu namówił ta firme).
To że oni zaoferowali na papierze 40 mln coś znaczy Nic! Dali tyle żeby TS to widziało i żeby Bogus mógł przejąć pałeczkę w rozmowach. Ile oni faktycznie dadzą Cupialowi Kto to będzie wiedział? Czy będą mieć jakieś pieniądze żeby faktycznie zainwestować w klub? Nie wiemy.
Czekam na oficjalne informacje od Pani Prezes Sarapaty, jak to faktycznie wszystko wygląda, na czym stoimy i o co w tym wszystkim kaman.
Odpowiedz cytując