|
Najwięcej złego o PiSie dowiedziałem się i przeczytałem w czasie przyszłym. Będzie, zrobią, będzie wojna, będzie gówno.
Zobaczymy, będzie to będzie, na pewno złej woli nie mają bo są nastawieni bardziej pro obywatelsko niż wszystkie inne zdradzieckie ....y więc nie ma czego żałować, że sobie zawłaszczą sądy czy inne gówno, które do tej pory było wielce niezawisłe a tak na prawdę działało na telefon czy pod dyktando jakiegoś pajaca.
Minęły 2 lata prawie jak rządzi PiS. Czy oprócz innego spojrzenia na politykę niż mam ja, Ty, czy Ty, oni zrobili coś na prawdę złego dla Polski? Jest już ta wojna z Rosją, drzewa w Polsce jeszcze są czy już wszystkie powycinali?
Czemu wy to wszystko piszecie? Dlaczego macie taki tupet żeby z jakiegoś Ziobry, Kaczyńskiego czy Macierewicza robić najgorsze szmaty w sytuacji gdzie ćwierć wieku w Polsce był przekręt na przekręcie, układy, rozkradanie i wyprzedaż tego Państwa, ludzie PZPRu dosłownie wszędzie, polskojęzyczne media ale niekoniecznie myślące po polsku czy też brak poszanowania dla Polski, Polaków, patriotów i bohaterów, którzy zginęli w walce za ten kraj?
Tak wam się na prawdę podobało to państwo niepisowskie? To rozpęd i baranka w ścianę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|