Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2017, 14:31
kalafior1993 napisał(a):Wyświetl post
Zdenek też nie strzela. Po za tym Paweł poprzedni sezon grał na lekach, w tym mówił że w końcu przepracował cały okres przygotowawczy i na treningach wszystko ładował do bramki. Zdenek natomiast z Pogonią zagrał słabo, nie oddał strzału i miał 18 strat. Wg mnie w meczu z Niecieczą u boku Carlitosa powinien zagrać Paweł, ale decyzja należy do Kiko i jemu ufam. Najważniejsze są 3 pkt
Problem w tym że w wieku Pawła przepracowanie całego okresu przygotowawczego nie gwarantuje że nie będzie odstawał pod względem fizycznym. Ja też mam nadzieje zobaczyć jeszcze starego Brożka który ładował bramkę za bramką ale sympatia nie może być ważniejsza od realnej oceny możliwości. Trener widzi ich ma treningu i ma jakieś powody dla których wystawia Zdenka( liczby go na pewno nie bronią). Może to kwestia że walczy i daje się we znaki obrońcom może przez to Carlitos i Brlek mają łatwiej. Nie wiem ale jakiś powód musi być. Natomiast Pawła chętnie widział bym na ostatnie 25 minut coś jak robak w Lechu w poprzednim sezonie.

Odpowiedz cytując