Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2017, 21:36
Cytat:
Konkrety, konkrety proszę. Coś na Antka, Jarka itp Taką mieli przeszłość złą, tacy zdrajcy z nich? A teraz jacy niedobrzy, przecież ten Kaczyński, oo panie, jaki on zły, i co on komu zrobił złego bo w sumie nie wiem.
Są jacy są, ja na PiS nie głosuję ale jak słyszę kwik świń to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie po to moim Rodacy walczyli o Polskę, żeby teraz jakaś szmata jedna z drugą z WSI czy PZPRu mi mówiła, co mam myślec, co robić i kto jest zły a kto dobry. Ulegliście manipulacjom tych ludzi i bardzo mi przykro z tego powodu.
ale co konkrety, odnośnie czego?

Nie przepadam za Jarkiem&co z tego samego powodu co z Donkiem&co - nie znoszę bezczelnego manipulatorstwa i populizmu. PO faszerowali bajkami o zielonych wyspach i innym dobrobycie, PiS leci na propagandzie patriotyzmu, odkrywania prawdy, kościoła(nie, nie mam bólu dupy o kościół). I jedni i drudzy to takie same szmaty i kiedyś już chyba na ten temat "rozmawialiśmy" - chodzi mi tylko i wyłącznie o wizerunek. Naprawdę wolę już tych całych ubeków, pzprowców i jak tam ich się jeszcze ich nazywa, niż Jarka, który w kółko bredzi o tym, że mu zamordowali brata etc. Jeszcze raz - według mnie, to wszystko jedna banda, po prostu ryj i sposób zachowania Donalda bardziej odpowiada mi od ryja i zachowania Jarka.