Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2017, 20:52
Cytat:
W domu mam takiego jednego co nie raz pałą dostał I nie raz musiał stawiać się na komisariacie. Teraz chodzi sobie na marsze KOD'u bo wie jak wyglądał komunizm, co to znaczy żyć w takim ustroju i jak psuje władza absolutna bez jakiejkolwiek kontroli. Ja mu tego nie zabronię, jego życie i jego czasy. Natomiast przykre jest to że miałbyś odwagę powiedzieć mu że jest SB'ek i konfident, choć tak na prawdę nie wiesz co to w ogóle znaczy spotkać kogoś z SB czy przeżyć stan wojnenny. Aż się prosi powiedzieć - z tego co mówisz to w d. byleś i g. widziałeś a głos na ten temat zabierasz niczym alfa i omega '
Jestem Polakiem, chrześcijaninem i kibicem, nie jestem alfą i omegą w żadnym temacie ale jako Polak, który się interesuje sytuacją w kraju swoje zdanie mogę mieć i mam. I nie potrzebuję być wszędzie i przeżyć wszystkiego. Ty nie lubisz Kaczyńskiego a może to fajny chłopak? Może gdybyście walnęli po kielichu to by wyszło, że spoko jest? To dlaczego go oceniasz skoro go nie znasz?
Wiek o niczym nie świadczy. Kiszczak przeżył wiele i jest zwykłą ....ą a nie autorytetem w jakimkolwiek temacie. Doświadczenia + obecne działanie też nie jest wytyczną. Nie jest ważne w końcowym efekcie co kto robił i przeżył skoro kończy jak .....a. Wiesz, że byli żołnierze wyklęci, którzy skończyli jako UBecy, frajerzy? Którzy przeszli na stronę wroga? I co, niby tacy praktycy, bojownicy o Polskę a zdradzili ją. Także pozdrów tego z Twojego domu i mu podaj kilka przykładów ludzi, którzy z bohaterów stali się szmatami. Ciekawe czy coś zajarzy.
I mu powiedz to co napisał wieśniak a co ja powtórzę. Wielki bojownik antykomunistyczny a broni dzisiaj demokracji z komunistami. Chodzi na marsze KODu mówisz? Wow. Czyli razem z nasieniem komunistycznym maszeruje. Rzeczywiście masz w domu bohatera. Gdyby Bóg karał ludzi za głupotę i kurestwo to by już Was jednego w domu było mniej i całe to szmaciarstwo KODowsko-komunistyczne, bezczelne szmaciarstwo, które niszczyło Polskę a dziś udaje demokratów by się spaliło ze wstydu.
Trzeba mieć w życiu jakiś umiar i rozsądek a to wszystko co jest po lewo, włącznie z Bokiem, który obalał komunę, podpisywał, później mówi, że nie podpisywał, w lotka wygrywał (uhehe) to już przekroczyło granicę absurdu razy milion. To się nawet do cyrku nie nadaje tylko wywieźć tylko do wywalenia gdzieś w kosmos żeby tym szambem nie jebało na Ziemi.

A co do mojego teoretyzowania to Ci napisałem jasno, że żyłem w postkomunie gdzie też różne rzeczy się ludziom robiło, może już nie tyle pałą co przepisami i represjami, gdzie lody kręcili politycy i reszta lepsze niż ci za PRLu, którzy mieli frajdę z tego, że sobie załatwili auto, lodówkę i tv.
Także mi tu nie pitu pitu i debila ze mnie nie rób, tylko byś ustawił w domu nieogara swojego.

Cytat:
Zapomniałeś dodać:
"Wiem, że boicie się prawdy. Ale nie wycierajcie swoich mord zdradzieckich pamięcią mojego świętej pamięci brata. Zniszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami!"
Konkrety, konkrety proszę. Coś na Antka, Jarka itp Taką mieli przeszłość złą, tacy zdrajcy z nich? A teraz jacy niedobrzy, przecież ten Kaczyński, oo panie, jaki on zły, i co on komu zrobił złego bo w sumie nie wiem.
Są jacy są, ja na PiS nie głosuję ale jak słyszę kwik świń to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie po to moim Rodacy walczyli o Polskę, żeby teraz jakaś szmata jedna z drugą z WSI czy PZPRu mi mówiła, co mam myślec, co robić i kto jest zły a kto dobry. Ulegliście manipulacjom tych ludzi i bardzo mi przykro z tego powodu.

Cytat:
Jednynie Korwin w ostatnich latach zdobył się na to by komuś osobiscie w ryja dać, co z resztą obiecywał dużo wczesniej....
Stara gwardia się trzyma sztywno.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.07.2017 o godz. 20:55.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.