Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2017, 07:57
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
To zapytaj sie tej swojej osoby z domu(..)
Nie będę się wypowiadał za kogoś. Jego wybory. Jego ocena sytuacji przez pryzmat życiowych przeżyć. Co ja mu powiem - ej, pamięć Cię zawodzi? Zostań w domu bo tam będzie Kalisz? Ze lepsze sądy w rękach Ziobry niz pokazanie sie z Borowskim?

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Tak offtopowo. II Wojna Swiatowa to pewnie sielaneczka byla w bajkowych czasach. Nie mam pojecia w sumie bo nie zylem w tamtych czasach i nie doswiadczylem jej osobiscie jak wiekszosc historykow piszacych na jej temat. (..)
Gdzie Ty widzisz w nazywaniu kogoś żyjącego menelem, i przyklejaniu mu łatek SB'ka historię? Czyją historię, bo też nie rozumiem? Ja twierdze że kolega raczej nie wie o czym mówi, ty zaś twierdzisz że skoro wszyscy nie braliśmy udziału w II wojnie swiatowej to raczej jednak wie? Absurd.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA