Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2017, 01:06
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie żyłem w komunizmie i co z tego? Ty żyłeś w latach 30-50 tych żeby się wypowiadać na temat tamtych czasów? Więc co Ty w ogóle za komunę przeżyłeś skoro jesteś po 56 roku urodzony?
I dziękuje. Już wiem że Twoja wiedza jest teoretyczna, a że robisz mi wycieczki personalne, to odpowiem szerzej.

W domu mam takiego jednego co nie raz pałą dostał I nie raz musiał stawiać się na komisariacie. Teraz chodzi sobie na marsze KOD'u bo wie jak wyglądał komunizm, co to znaczy żyć w takim ustroju i jak psuje władza absolutna bez jakiejkolwiek kontroli. Ja mu tego nie zabronię, jego życie i jego czasy. Natomiast przykre jest to że miałbyś odwagę powiedzieć mu że jest SB'ek i konfident, choć tak na prawdę nie wiesz co to w ogóle znaczy spotkać kogoś z SB czy przeżyć stan wojnenny. Aż się prosi powiedzieć - z tego co mówisz to w d. byleś i g. widziałeś a głos na ten temat zabierasz niczym alfa i omega '

No cóż Ci mogę innego napisać
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.07.2017 o godz. 01:11.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA