Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2017, 21:36
Cytat:
naprawdę, ze względu na poglądy polityczne? to jeżeli ktoś jest antypis, czytaj kodowcem i lewakiem, to nie może być ok człowiekiem?
Nie, jeśli ktoś jest antypis to nie znaczy, że nie jest ok ale jeśli ktoś pajacuje i walczy na ulicy o demokrację to jest pajacem. \Wiesz dlaczego? Bo skoro nie podnosił lamentu wtedy gdy na zlecenie polityczne ludzi do aresztu zamykano (Staruch), bo jeżeli mu nie przeszkadzało jak ludzie dostawali w....... za to, że wyszli świętować dzień niepodległości swojej ojczyzny to co taki pajac robi na ulicy teraz? Walczy o prawo do krzyczenia, że Kaczyński to ....a i nie ma prawa isc na grób brata albo zrobić miesięcznicy smoleńskiej, czy walczą o prawo żeby jakiś pajac Diduszko mógł udawać na ulicy pobitego przez psy?
Banda debili, meneli i zdrajców. Tyle.

Cytat:
Mam tylko nadzieje że wiesz co mówisz bo chociaż chwile pożyłeś w komuniźmie naszym lub tym za zachodnią lub wschodnią granicą a nie znasz go tylko z książek o żołnierzach wyklętych. Pożyjemy zobaczymy, innej opcji nie ma EOT.
Nie żyłem w komunizmie i co z tego? Ty żyłeś w latach 30-50 tych żeby się wypowiadać na temat tamtych czasów? Więc co Ty w ogóle za komunę przeżyłeś skoro jesteś po 56 roku urodzony?
Ja mogę Ci powiedzieć, że żyłem w jebanej poskomunie gdzie Twoje media jak mniemam, nazywały każdego kto ma Polskę w sercu nazistą lub faszystą, gdzie temat ŻW był wyciszany przez 20 lat, gdzie układ dalej bronił swoich tzn Bolka, Kiszczaka i Jaruzela, gdzie najszlachetniejsi ludzie walczący za Polskę przed 90 rokiem zostali w tej twojej niekomunistycznej Polsce śmieciami ze śmieciową rentą/emeryturą a ich oprawcy mieli emerytury po 10 tys zł. Gdzie smieci komunistycznych i psów moskiewskich się chowało z honorami.
I tak bym mógł wymieniać setki przykładów ale ty i tak na koniec napiszesz, że świat się kończy bo rządzi jakiś śmieszny PiS, który jeśli chodzi o bycie złym to jest jak dziecko przy tych ludziach i partiach, które rządziły po 89 roku.
Wiadomo, że każdy ma inne oczekiwania i poglądy i jednym odpowiadają takie a innym owakie rządy. Dlatego dla mnie prosta kwestia, nie wyjeżdżaj mi tutaj z towarzyszami tylko podaj te haki na PiSiorów, jakie to ....y komusze są itd wtedy mnie przekonasz do swoich racji. Bo inaczej to wpisujesz się w ten bełkot świń oderwanych od koryta gdzie co drugi to konfident, SBek a najgłośniej krzyczy, że PiS komunę przywraca.
Na prawdę trzeba mieć tupet żeby dziś stać po drugiej stronie z tamtym motłochem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.