wiertar napisał(a):

Tak zapomniałem jeszcze dodać że to właśnie były sparingi... W których lepsze wrażenie nie raz stwarzali zawodnicy takich potęg jak odra Opole czy inne Zagłębie Sosnowiec. Nie raz byli już tutaj kozaki którzy w sparingach byli mega asami a później w lidze okazało się że to mega ogor.
Balashov... Mówi ci to coś?
Poza tym Kamil bardzo często trenował z pierwszą drużyną i łapał się do składu czołowej drużyny bundesligi+ reprezentant polski. O tym już nie wspomniales
|
Wyjaśnijmy sobie coś.
Zdecydowanie z tej dwójki więcej pociech będzie z Wojtkowskiego... to twoja teza. Starasz się ją potwierdzić TRENINGAMI z wicemistrzem niemiec. Łapał się 2x na ławkę. Ostatni mecz w seniorskiej piłce 3 lata temu, kiedy był jeszcze juniorem. 230 minut w seniorskiej piłce. Oparta o powyższe fakty teza, która zakłada, że zrobi większą karierę od Kostala. Ile razy w akcji widziałeś Wojtkowskiego i ile razy ci zaimponował? Bo ja 20 minut w meczu z Pogonią i nie zrobił nic zapierającego dech w piersiach. Nie oczekiwałem tego od niego, natomiast staram się zrozumieć twój punkt widzenia. Ja np. widziałem Kostala w kilku sparingach i bardzo mi się podobał. Naprawdę będziemy dyskutować o ligach po tym doświadczeniach z Llonchem, Ivanem, Carlitosem czy Kiko? To dalej jakiś argument?