|
Senior Member
|
|
Jaroo1 napisał(a): 
Tak i jeszcze wojna z Rosjo, za granico wstyd za Polskie i Smoleńsk, wszędzie Smoleńsk.
Fajna panika, tylko nie wiem o co i po co. Jak rządził układ namaszczony przez Jaruzelskiego i Kiszczaka to było fajnie a jak się inna opcja do władzy dorwała to nagle jest tylko źle.
To co robi PiS i jakie są haki na PiS (np uniewinnienie Kamińskiego, wybór sędziów do TK czy kilku Piotrowiczów i Misiewiczów) to jest pikuś w porównaniu do tego co się w tym kraju działo przez ostatnie ćwierć wieku.
Dlatego zawsze mnie dziwi lament "teraz" a brak reakcji na to co było. Bo kraj konfidentów, autorytetów pokroju Bolka, pogrzebów z honorami dla czerwonych ku.rew, ludzi PZPRu wszędzie, w policji, sądach itd no i w końcu kraj złodziei, aferzystów, którzy za plecami śmiali się z Polaczków, rozsprzedawali majątek narodowy i dążyli do bankructwa przemysłu, prezydenta alkoholika, WSIoka czy czekoladowego orła, to był schyłek naszego Państwa.
Jeśli ktoś teraz wychodzi na ulicę a wtedy nie wychodził to jest zwykłą ....ą do bicia, a nie Polakiem. Jeśli ktoś teraz wielce lamentuje, a wtedy siedział cicho to jest ciotą i tyle.
|
ehhh ... lubię to
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać
...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....
|
|