|
A co ma przynieść? PiS rządzi 2 lata. Świat się nie zawalił. Wojny z Rosją nie ma. Ze Smoleńskiem nie ma cyrku, o jakimś zamachu wiele nie mówią, po prostu próbują przynieść godność i walczyć o prawdę np w sprawie ekshumacji zwłok i haniebnego potraktowania ciął ofiar. Jak się można było spodziewać jesteśmy pieskiem USA ale za to stawiamy się ....om z UE. Polska jak się rozwijała tak się rozwija, jest socjal i jest dług publiczny ale rośnie tak samo jak przez ostatnie rządy (chociaż w tym roku słyszałem, że niby na zero ma się zamknąć jak na ten moment roku). Nie wpuszczamy brudasów do Polski. Na razie żadne afery na wierzch nie wychodzą, zobaczymy co dalej.
Wy macie zajebisty tupet żeby po 8 latach rządów szwabów z PO lub jeszcze wczesniej lewych szmat czy wcześniejszych prezydenturach alkoholików, agentów i konfidentów teraz robić tragedię bo PiS Polskę zniszczy.
Wiadomo, że nie są idealni ale nagle teraz płacz, że Polska się zawali to jest szczyt chujstwa.
Jak wam się podobało pałowanie patriotów w wolnej Polsce na MN a teraz mamy powrót do komuny i jakiejś szmaty KODowskie robią co chcą na ulicach, i to jest ta komuna to ja już nie wiem kim Wy (np Ty Łukasz) jesteście. Jesteś Polakiem czy obcym? Może zdrajcą, że taki lament podnosisz.
PS I beka z tego jak lewaki chciały rozliczać PiS i Dudę z obietnic przed wyborami a jak się okazało, że wiek emerytalny przywrócili do poprzedniego, dali 500+ itp to zamknęli ....y. Oczywiście pamiętam, że z kwotą wolną od podatku nie dotrzymali słowa ale najbardziej lewaki myślały, że się wybiją na tym 500+ i 67 latach i się szybko przejechali.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|