Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2017, 21:45
heoij napisał(a):Wyświetl post
Nie będzie nowej opłaty paliwowej. Przeważył rozsądek. I dobrze.
Akurat moim zdaniem ta ustawa miała byc tylko tematem zastepczym. Absurdalny pomysł wrzucony dokładnie w momecie jak PiS przejmował sądy. I to wystąpienie młodego nieopierzonego PiSowca na dorobku przeciw partii.... Kto w takie cos wierzy? Ktoś tam doskonale to wszystko rozgrywa - tylko ruskie (niewiele) lepiej propagandę uprawiaja.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Także ja jednak wolę ten PiS skoro nic lepszego nie ma na ten moment, w sensie, że nic lepszego się nie wybije.
Nie będzie innego momentu, nie będzie innej opcji politycznej przez długie lata. Jeśli opcja się pojawi, PiS unieważni wybory albo zmieni ordynację, albo zmieni okręgi wyborcze tak jak chcieli przyłączyć wszystko naokoło do Warszawy.

Będzie za to polowanie na czarownice z PRL, skazywanie ludzi z PO, szukanie na nich haków, pozbawianie/przejmowanie majątków, dokładnie tak samo tak jak SB latała za wrogami ludu i kapitalistami. Nagonka będzie trwała latami i nie będzie miała końca tak jak latami udowadnia się zamach w Smoleńsku którego nie sposób udowodnić bo go nie było. Ale za to można na wszystkim wokół zamachu dorobić się politycznie (i przy okazji finansowo w ramach wdzięczności ze strony partii).
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA