Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2017, 18:38
Cytat:
Zmieniło się i to dużo. Choćby to, używając Twojej nomenklatury, że zamiast dwóch obozów gdzie uprawiano 'partyjniactwo' jest jeden
I dobrze, bo teraz chociaż oficjalnie wiadomo, że PiS bierze wszystko i jak będą jakieś afery i problemy to wszystko będzie jasne, że PiSowski sędzia czy inny pies broni swoich. Także to się zmienia na plus. A przez ostatnie ćwierć wieku Wam wmawiali (mówię Wam bo daliście się nabierać), że jest trójpodział władzy, sralalala, że wszystko jest pięknie a tymczasem jak trzeba było to do sędziego ktoś zadzwonił, to Tuski udawały, że amber gold cacy, to Polskę rozkradali, okradali i sprzedawali, to sędziów do TK też sobie wybrali po swojemu, niezgodnie z prawem, a prezesem TK oczywiście POwiec.

Skoro teraz jest gorzej to znaczy, ze wtedy było lepiej. Jeśli to (czyli to co wymieniłem wyżej) jest to lepiej, to trochę chce mi się śmiać i płakać.

PiS jaki jest każdy widzi. Socjaliści, ze swoim pomysłem na państwo, też z koryta chcą pojeść. Ale... ale jeśli ktoś tu myśli, że to kurestwo pookrągłostołowe w postaci Tusków, Komorów i Bolków jest lepsze bądź tak samo złe... Pokażcie mi papiery na PiSowców takie jak każdy zna na Bolka, WSIoka Bronka czy innego frajera. 5 Piotrowiczów w PiSie i afera a tam po drugiej stronie frajer na frajerze siedzi. Także ja jednak wolę ten PiS skoro nic lepszego nie ma na ten moment, w sensie, że nic lepszego się nie wybije.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.