Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2017, 10:48
teo napisał(a):Wyświetl post
Znaczy Się co ? O czym mają gadać we dwoje? O tym jakie dupeczki posuwal i przez która ma syfa ? Czy o tym dlaczego jego żona mu nie daje?
Ty się człowieku czytasz? Rozmowa w 4 oczy z trenerem ? Brak komunikacji ?
Trener ma zawodnikowi pokazać co ma robić na boisku a zawodnik ma w tych założeniach zapier...
Mogą nawet na migi czy po chinsku sobie wszystko objasniac.

Jak się nie ma do czego dojebac to się dojebie że wody w zupie za mało.

Ps. Zawodnicy Kolejorza pokazali gdzie maja zaangażowanie językowe bjelicy w ostatnim meczu ligowym i LE. Coś się teoria nie sprawdza.
Naprawdę? Myślisz, że tak piłka wygląda? Na czasach Smudy się zatrzymałeś? Jeśli na tyle interesujesz się Wisłą i oglądałeś wywiad ze Skorżą, to powinieneś wiedzieć, że przez ostatnie 2 lata, w których nie prowadził żadnego klubu, skupił się głównie na PSYCHOLOGII. Jeżeli nadal twierdzisz, że na linii pacjent-psycholog może być trzecia para oczu i będzie dawało to zadowalające rezultaty, to tylko przyklasnąć.

Nie chcę, żeby mnie tu źle zrozumiano. Gdy Kiko przychodził, to byłem w 10% tego forum, które prosiło, aby dać mu szansę. Teraz, gdy zrobił dobre wyniki 100% forum życie by za niego oddało i zawsze było #teamKiko. Napisałem też w 1 poście, że chciałby, żeby PO PRZERWIE ZIMOWEJ udzielił jakiś odpowiedzi po polsku. Rok na naukę języka kraju, w którym się mieszka? Przy miernych staraniach jak najbardziej do zrobienia.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 17.07.2017 o godz. 10:55.
Odpowiedz cytując