Wyświetl pojedynczy post
teo
Banita

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2017, 08:19
antymod
Widze ze jestes typowym przedstawicielem narodu polskiego, ktoremu obcowanie z kalkulatorem jest straszne

Bonusy od FIFA za udzial w MS nie sa rowne temu co zaplacila Legia. Nie zapominaj ze 75k E i tak dostaniemy. Z pieniedzy turniejowych bedzie 200, moze 300 k E. Wiec suma sumarum byloby to w maksie 375 K E. Juz teraz maczynski dal profit rzedu 475 k E a moze byc 575 k E.
Jesli wedlug ciebie roznic 200 k E to nic, to czemu nie przyniosles tej kasy do klubu zeby maczynskiego nie sprzedawali i spuscili go do klubu kokosa?
Bo chyba nie wyobrazasz sobie obrazonej panienki w skladzie, ktora gra na 30 proc?
Ja sobie nie wyobrazam.
Zreszta mecz z Pogonia uwidocznil ze maczynski byl hamulcowym dla Brleka. Ja osobiscie nie widzialem zadnej straty w nieobecnosci maczynskiego.

Tymczasem klub ma mozliwosc splaty wiekszosci zadluzenia wobec miasta.

twoje fantasmagorie odnosnie Brleka, tego jak sprzedaje amika i 7egla.
Albo ledwo co wyszedles z piaskownicy, albo masz cwierc tego czego powinienes miec calosc (i nie chodzi mi o jaja).
Oni sprzedaja za duze pieniadze, bo albo/i zawodnik ma dlugi kontrakt, albo/i gra na poziomie pucharow europejskich, albo/i gra w mlodziezowych reprezentacjach, albo/i sa to zawodnicy bardzo mlodzi a nie 30 letni, albo/i sa to gwiazdy ligi (maczynski nie jest, nie byl i nie bedzie gwiazda).

Wisla sprzedala maczynskiego bo:
- nie chcial tutaj grac
- pieniedzy potrzebuje jak tlenu
- wazniejsza jest atmosfera i grupa zawodnikow skupionych na celu

Skad wiesz, ze nikt nie chcial zawodnikow, ktorych sciagnieto? Zreszta, to jest bzdura na poziomie twojej cwiartki. Oficjalnie wiadomo, ze Pogon chciala Wojtkowskiego. Nieoficjalnie kazdy zespol ligi. Oficjalnie wiadomo, ze dwa kluby zagraniczne.
Jak bylo z pozostalymi zawodnikami? NIe wiemy i sie nie dowiemy pewnie. Ale mnie to srednio interesuje. Mnie interesuje, ze Carlitos strzelil bramke i zaliczyl asyste. Ze Velez dopoki kondycyjnie dawal rade (popracuje i ogarnie 90 min) byl jak przecinak i nie dawal rywalom miejsca. Ze Cuesta wyciagnal bardzo ladny strzal przy slupku.
Na ten moment kazdy z zawodnikow, ktory zagral pokazal sie z dobrej strony i na tle ligowca pokazali ze sa o poziom wyzej.
Biorac pod uwage nasza sytuacje finansowo-organizacyjna to jest wiecej niz mozna bylo sie spodziewac.

Wiec.
Jak masz pier lololic byle pier lololic to lepiej zamknij morde w kubel, albo nie pisz po 0,7 bo sie chlopcze osmieszasz.

Jak chcesz ze mna dyskutowac to:
a) cytuj cale wypowiedzi od kropki do kropki a najlepiej cale akapity a nie urywki zdan
b) miej jakiekolwiek argumenty merytoryczne, bo w pyskowke z toba wchodzic nie bede
c) jesli chcesz mi napisac co o mnie myslisz to sobie daruj, bo interesuje mnie to tak jak zeszloroczny snieg na gubalowce

Pozdrawiam trzezwo myslacych
Odpowiedz cytując