szprotson napisał(a):

Odszedł tez kloc Uryga. Był jaki był, ale to defensywny pomocnik którego teraz w kadrze brakuje, bo Velez to zapchajdziura.
Mam nadzieje ze nie wyjdziemy z Semirem tylko włąsnie Velez, Brlek i albo Halilovic albo Buguski. Taktyka któa gramy skupia sie na zageszczeniu srodka, czyli klimat w którym Semir nie oddycha. Veleza na def, Brleka na rozbijaka i Halilivic/Boguski jako rozprowadzający piłke.
|
Ciężko przewidzieć przyszłość Veleza u nas i to jak się będzie prezentował w dłuższej perspektywie, ale ja jednak odetchnąłem z ulgą, że Alana już u nas nie ma. Za dużo krwi mi upuścił w trakcie ostatnich 3 lat swoją niestety bardzo słabą grą. Szczególnie na pozycji defensywnego pomocnika, gdzie często mijał się to z piłką, to z przeciwnikiem a jego przydatność w ofensywie i rozegraniu była równa 0. Niech do nas wróci za 3-5 lat gdy się ogra w innym zespole i zasłuży na miano Pana piłkarza.
akurat oglądam skrót zeszłorocznej inauguracji
https://www.youtube.com/watch?v=KbufgUobCP8 Uryga się wtedy nie popisał, delikatnie rzecz ujmując
tomasz_19 napisał(a):

Na konferencję mógł zabrać Kacpra Laskosia i co też byś go widział w 1 składzie?
To, że Arsenic grał w sparingach o niczym nie świadczy, w sparingach grało też kilku innych chłopaków wcale nie przewidzianych do 1 składu...
Mówię to tylko moje zdanie, przekonasz się za parę godzin kto miał rację.
|
W gwoli ścisłości na konferencję to Juszczyk zaprasza dowolnego piłkarza.