crux.a napisał(a):

Brożek wychodzi w tym wywiadzie na równego faceta.
@abcabc Dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie tak wysoko ceniący podstawowe ludzkie wartości jak szczerość i honor.
Przy okazji mam do Ciebie pytanie o postać z Twojego avatara: czy ten pan to wcielenie Twoich ideałów szczerości i honoru, które głosisz z takim samozaparciem? Czy może jeszcze Cię nie było na świecie, jak zadziwiał nas swoją wersją szczerości i honoru?
|
A jak to się ma do mojego tekstu? Masz jakieś logiczne powiązania?
Właśnie pisałem, że można zrozumieć wpadki moralne, ale nie można zrozumieć uznawania ich za normę.
Ja cenię Maradonę za umiejętności, a nie za to że jest teraz gruby, albo ma jakieś wpadki moralne. Jakby tu pisał, że oszustwa na boisku (mniejsze niż Mączyński) są dobre, to bym go krytykował. Ale chyba nie pisze.
Do tego odpłata (nawet nie z premedytacją, tylko w werwie walki) wiecznym oszustom Angolom i wrogom jego kraju nie jest tym samym co judaszowanie i szantaż Mącińskiego.
@czaro
Jak nie będziesz co chwilę bronił Mączyńskiego i atakował tych, którzy go krytykują (jak tu najwyraźniej Brożek - za to go zaatakowałeś), to może ci będzie zapomniane.