wiesniak842 napisał(a):

|
Wazne jednak jest, zeby ktos z czystym sumieniem, probujac przynajmniej temu zapobiec, oddal kontrole nad rzadzacymi suwerenowi i umozliwil mu(nam) pogonienie walkarzy w przyslowiowe ....u czy wsadzenie ich za kraty.
|
Cytat:
Polityk siedząc w restauracji zauważył za innym stolikiem samotnie siedzącą, atrakcyjną, młodą kobietę więc zdecydował podejść do niej:
- Cześć. Mam na imię Marcin, mam czterdzieści lat, zajmuję się polityką i jestem uczciwym człowiekiem.
- Cześć skarbie. Mam na imię Sara, mam trzydzieści pięć lat, zajmuję się prostytucją i nadal jestem dziewicą.
|
Jak spotkam 35 letnia prostytutkę dziewicę, to uwierzę ze jakikolwiek (35 lteni) polityk dązy do uzyskania władzy totalnej dlatego że chce coś 'grubego' zrobic w interesie suwerena a nie swoim.
Wladza totalna jest tylko w interesie rzadzacych, nigdy w interesie suwerena.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA