Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2017, 18:32
Błysnąłeś. Napisałem już że stosuję formę już utartą, za to bardziej ekonomiczną. Ale kij. Załóżcie temat z poradnią językową.

Tak mi się wydawało, że forum to miejsce gdzie spokojnie pasuje mowa potoczna, choćby z uwagi na treść (a raczej jej brak) większości postów. Ot, luźna wymiana poglądów.
GBO napisał(a):Wyświetl post
Wywiad, dla mnie, wygląda na część akcji marketingowej obliczonej na szum wokół klubu. Karnety słabo idą to może uda się napędzić sprzedarz informacjami, totalnie nie do zweryfikowania jak to ktoś napisał, o potężnym sponsorze i planach szybkiego powrotu na szczyt.

Przerabiane co roku tylko zwykłe było o "wielkich" transferach.
Nie sądzę žeby ktokolwiek liczył, że sieroty po Cupiale zaczną masowo kupować karnety po jednym artykule. Kibiców sukcesu przyciąga sukces, to banda roszczeniowych kolesi dla których liczy się tylko miejsce w tabeli.
To by było raczej bez sensu.
To jak idą karnety jednoznacznie pokazują gdzie kibice mają Wisłę która przeżywa trudny okres. Wrócą jak klub zacznie wygrywać.

W ogóle zabrzmiało to jakby klub chciał podstępnie wyłudzić od Ciebie pieniądze obietnicami potęgi.

Umówmy się, jeśli Wisła zbankrutuje to wbrew usilnym staraniom TS-u, przy biernej postawie obrażonych kibiców sukcesu.

Żeby była jasność - śmieszy mnie to. Napisałbym "Pies im mordę lizał" ale nie wiem czy to poprawna forma związku frazeologicznego. Zobaczę co na ten temat pisze w internecie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2017 o godz. 18:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując