Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2017, 14:21
Adrio napisał(a):Wyświetl post
Czy to będzie sponsor za 10 milionów czy za 100 to i tak będzie dobrze bo na tą chwilę każda złotówka się liczy!

A tak już bujając w obłokach to mi się marzy taki Huawei który wkroczył hucznie na europejski rynek. Jeżeli potrafią sponsorować nawet Valerenge, Wellington Phoenix z Nowej Zelandii, Club America z Meksyku czy Santa Fe z Kolumbii to czemu by nie mieli sponsorować polskiego klubu z tradycjami
consumer.huawei.com/en/press/sponsorships/
Byłem akurat obok klubu i udało mi się podsłuchać rozmowe przedstawicieli Huawei z panią Marzeną:

CH: Chcielibyśmy zostać sponsorem Wisły, podobno LVBet daje 4 miliony, my chcemy dać 6!
M: Mało!
Ch: Ok, dajemy 10 milionów!
M: Mało.
Ch: 20 milionów?
M: Bądźcie poważni, jesteście dużym koncernem.
Ch: Ok, niech będzie 40 milionów. Co prawda za tą kasę moglibyśmy być sponsorem Legii, Lecha i Jagiellonii jednocześnie, ale wolimy Wisłę. Chociaż w ciągu ostatnich 5 lat nie potrafiliście ani razu stanąć na podium w kiepskiej ekstraklasie, ale kiedyś fajnie zagraliście z Schalke w pucharach. Będziemy płać 40 + Bonusy.

----

....a, czemu myślicie że wielka firma będzie przepłacać?

Jest w polskiej lidze jeden gigantyczny sponsor, jedna z największych firm ubezpieczeniowych w Europie - Allianz. Sponsoruje Górnika już 10 lat....
Michaleo3 napisał(a):Wyświetl post
Co do RB Wisły Kraków...
Za samo napisanie czegoś takiego na forum Wisły powinien być strzał w ryj, albo chociaż ban...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 12.07.2017 o godz. 14:23.
Ddf
Odpowiedz cytując