Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2017, 09:24
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Co do wywiadu Pani Prezes.
Każda taka, jakby nie patrzec dobra wiadomość - robi dużo pozytywnego zamieszania wobec klubu, a i każdy z nas chciałby częściej takie sygnały słyszeć ( nawet jak to są bajki).
Nie każdy. Wystarczy nam bajek, które były w ostatnich latach opowiadane przez kolejnych złotoustych, z panem Bednarzem na czele. I jako kibic wolę znać prawdziwą sytuację w klubie, a nie słuchać kolejnych pięknych słów o tym, jak jest dobrze, a jutro będzie jeszcze lepiej. Podejrzewam zresztą, że nie jestem w tym odosobniony.

Dlatego cenię sobie aktualną sytuację, gdzie od momentu przejęcia klubu przez TS nikt nam nie opowiada podobnych bzdur w przerwach między rozgrywkami. Tylko każdy robi tutaj swoje - tak jak powinno to funkcjonować.

Mając dodatkowo wiedzę, że klub niemal stale zalega z płatnościami piłkarzom, a ci wcale nie biegają co tydzień do gazet z płaczem(*), jak są przez Wisłę rolowani i jak nie mają za co kupić chleba, mogę się domyślać, że poza aspektem sportowym ściąganych do nas zawodników, Junco ma też na uwadze kwestie charakterologiczne. Co dla mnie też ma spore znaczenie.

___
(*) Niechlubny wyjątek pomińmy milczeniem, bo wszystko w tym temacie zostało już powiedziane i cytując klasyka: "szkoda strzępić ryja".
Ostatnio edytowane przez enzo : 12.07.2017 o godz. 09:27.
Odpowiedz cytując