Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2017, 17:17
siara napisał(a):Wyświetl post
Czy to było personalnie do Ciebie ? Dużo osób pisze w tym czy innych tematach na zasadzie "nam się należy" Czy to ulepszony stadion, czy to transfer zawodnika etc. Tylko ile my dajemy od siebie dla Wisły ? Sam z przyjemnością odśnieżałem murawę przed Lazio. Ale u nas zrobił się trend na wymaganie i niewielkie dawanie od siebie. Kupiłem bilet więc "mi się należy". Wisła to nie Multikino i relacje klient-usługodawca. Wisła to coś więcej. Część naszego życia. Dla niektórych bardzo ważna. Więc nie tylko narzekajmy ale czasem ruszmy d...py, gdy trzeba.
Po pierwsze wszystkie zastrzeżenia co do wyglądu stadionu skierowane są raczej przeciwko miastu a nie Wiśle bo to ono jest właścicielem. Po drugie czy jako kibic Wisły nie czujesz się oszukany kiedy czerwony jacek i jego kumple od przekrętów czepiają się nas o zaległości za wynajem a równocześnie nic nie robią żeby naprawić mankamenty obiektu za który każą sobie słono płacić? Przecież nikt tu nie żąda złotych kibli czy podgrzewanych krzesełek. Naprawienie przeciekającego dachu to powinien być obowiązek właściciela względem najemcy i tyle.

Odpowiedz cytując