Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2017, 20:48
Ja myślę, że nie ma żadnego szczególnego związku pomiędzy klubem a systemem gry (no chyba, że ktoś upiera się, że tradycja zobowiązuje, by w Wiśle grać zawsze krakowską piłkę). Co najwyżej dane ustawienie może nie pasować do drużyny. Skład bardzo się zmienił, więc teoretycznie można byłoby grać tymi wahadłami, ale znów to nie wypala. Więc albo nowi piłkarze rzeczywiście potrzebują czasu, albo nie nadają się do tego tak samo, jak ci przed rokiem (jeżeli to miałeś na myśli i użyłeś po prostu skrótu myślowego, to przepraszam).

Ale jeżeli nasz aktualny skład też nie pasuje do ustawienia wahadłowego, to należy zadać pytanie, czy przeprowadzono odpowiednie transfery.

Ogólnie już od dłuższego czasu mam wrażenie, że nasz trener zrobił się trochę jak ciepłe kluchy i on się uśmiecha do piłkarzy, piłkarze do niego i tak sobie to płynie. Raz się zdenerwował na meczu z Lechią to chwilę na agresji pociągnęli.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując